La segueretat Wifi segons l´ex STA

http://www.som.ad/portal/web/public/SeguretatWifi

Les recomanacions d´andorra telecom (ex sta), no son del tot correctes, molt minses i ja vaig advertir fa molt de temps d´aquesta contingència en aquest mateix bloc :

dijous, 10 / gener / 2008 Un passeig insegur
http://jaumecabotbalda.blogspot.com/2008/01/un-passeig-insegur.html

Amb la publicació de les “recomanacions” SOM o STA,” demostra una vegada més que no FA LA SEVA FEINA.
La clau d´encriptaciò web WPA ja no és gens recomanada per la seva fragilitat i facilitat per desencriptar-la en pocs minuts amb el perill que això comporta.

Explica : “
Un 12% de les xarxes d’Andorra estan obertes, sense cap tipus de protecció.· Un 38% estan poc protegides. · I només el 50% disposen d’un nivell de seguretat adequat” ... Com han obtingut aquestes dades?.

Aquí :http://www.veilleperso.com/cles-wifi-wpa-crackees-1-minute-chrono-4438
podeu trobar una mica d´informació :
...
Ce sont 2 chercheurs universitaires, Toshihiro Ohigashi et Masakatu Morii, qui ont trouvé la faille, et qui devraient expliquer tout cela lors d’une conférence qui aura lieu le 25 septembre à Hiroshima. Il y a quelques mois, des chercheurs avaient déjà démontré qu’il était possible de casser la protection WPA/TKIP en quelques dizaines de minutes, mais apparemment, les 2 chercheurs ont légèrement optimisé et industrialisé le processus.
... Et bien qu’il faudra utiliser le protocole WPA2 (AES) si vous voulez sécuriser un minimum votre accès Wifi...

Si bé la nostra companyia de telecomunicacions no és una acadèmia de formació, amb el benefici que genera amb els abusius preus practicats podría informar i guiar millor als seus usuaris/clients que paguen els voluminosus sous que de vegades son imcompatibles amb els treballs efectuats fora de la parapública.

Comentaris

henri ha dit…
bien ton article Jaume.félicitations!

Entrades populars d'aquest blog

El perill de les anomenades xarxes socials