dimarts, 9 de juny de 2009

Inseguretat total


No hi ha seguretat enlloc.Un grup de “aficionats” ha divulgat una nova forma “d´adquirir” dades dels usuaris d´ordinadors.

La majoria d´usuaris utilitzen teclats sense fils per radiofreqüència i és aquí on hi ha la falla. Amb un circuit imprès amb components a l´abast de tothom i econòmics capturen les emissions dels teclats i les desxifren. Les dades les emmagatzemen en una tarja SD per posterior utilització.

Les forces de seguretat del nord-est d´Europa han detectat caixers bancaris amb programes maliciosos que copien les dades de les targetes dels clients.
El software dels caixers utilitzen el sistema operatiu Windows.

A fí de mes hi haurà una “reunió” de hackers de tot Europa a les rodalies de Paris. Sera el segon Hacker Space Festival i els temes ja els podeu imaginar.
També com no, es parlara de la llei Hadopi impulsada per el presi Sarko.

El món al revés
200.000 Pirates al Parlament

Descàrregues de pel·lícules, música, programes. Tot si val ?

A França el Presi/Coprincep ha impulsat la llei HADOPI amb la pretensió de tallar la connexió a Internet als indelicats usuaris que utilitzin els programes P2P per intercanviar continguts subjectes a drets d´autor i que no paguin.

També al país veí la Gendarmerie ha posat fora de circulació 20 servidors i més de 10 persones han estat arrestades.

A Espanya la societat que gestiona els drets dels autors fins i tot ha obligat ala nostra estimada companyia telecom anomenada SOM (ex STA) a signar un reconeixement de deute per la redifusió de canals de televisió sense el corresponent permís.

L´Euro diputat Espanyol Sr. Guardans promou el tancament sense autorització judicial de webs amb enllaços a continguts per descàrregues.

Els administradors de la web Pirate Bay han estat condemnats i sancionats amb varis milions d´€.
i 1 any de presó.

Peró enmig de tot el merder les eleccions europees de diumenge passat han estat una sorpresa per els usuaris de Internet.

Amb més de 200.000 vots (7%), el PP (Partit Pirata) Suec, s´ha emportat un escó al parlament Europeu!.
L´any 2.006, el la seva fundació, van obtenir només l´1%.
El jovent, poder per venjança per el tancament de Pirate Bay també sueca, ha donat els seus vots al Partit Pirata.

Poder en les pròximes eleccions hi haurà un partit e-mule?