dilluns, 6 d’agost de 2012

Pudor


El cor em demana d'utilitzar les “millors” i mal sonants paraules del diccionari Català, si tingués 20 anys segur que ho faria, però com ja fa temps que els vaig complir, en faré cas omís i m'escoltaré el meu cap. No em faran perdre els papers. Peró diré lo que penso.

Començaré per el final.
Perquè certs periodistes dignes de “Tele 5” obtenen informacions de Batllia/Fiscalia/Policia abans que els que se'n haurien d'assabentar?. Resposta de la secretaria de la batlle Moreno, fa més de un any ... Estem perplexes. Només ho sabíem nosaltres.... La denuncia contra persona desconeguda per divulgació de secrets va quedar en un no rés.

#El correu rebut avui desprès de la publicació del gran titular del Solanelles :”
Ricard Poy
hola Jaume voldria parlar amb tu respecte a aquestes acusacions que et fa la fiscalia i sembla que et demana pena de presó. Voldria saber la teva opinió perquè et defensis.
gràcies

Ricard”#

Ho sigui que em tinc que defensar davant el diari?.

Segons el sumari que obra en el meu poder, més de 1.000 pagines, el posseïdor de l´arxiu de les contrasenyes era el Sr. Frederic Alvarez Plata d´Areny Plandolit el tècnic de la STA. Quant l´hi van demanar l´ordinador per fer un anàlisis forense va explicar que se l´hi havia avariat i que l´havia llençat.
A mi ,el dimissionari per fastiguejat, fiscal Robert Ampuy mel va demanar 9 meses després de la denuncia. Ell mateix i el ara fiscal general Sr. Alfons Alberca, que segons el web #andorra leaks# i el BOE espanyol és venedor de pisos, en una declaració com a testimoni al cap de 9 mesos després de la denuncia, van impedir l´entrada a les hores el meu advocat Sr. Marc Vila.
El funcionari de policia que no recordo el nom i que ara esta destinat a trafic, va fer un informe calumniós, fora de lloc i corrupte. No tenia cap competència ni diploma per fer i signar l´informe. Va demanar de signar-lo a un company que si que tenia les competències i diploma per fer-ho.

La batlle Moreno, disposa de més de 30 pagines, Cd´s i Dvd amb un informe desqualificador de la suposada auditoria de l´agent destinat a trafic i del qual a fet cas omís.
Al mateix temps la batlle Moreno apareixia al perfil de Facebook juntament amb l´abans esmentat tècnic la qual-cosa demostra la seva amistat, a part de fer submarinisme junts a DiverAndorra.
Una recusació a la batlle presentada a Fiscalia em va ser denegada amb l´excusa de que no tenia probes.

Molt abans em van proposar una lletrada d´ofici, Laura López quina va passar el dossier a Thais Vinyes. Les dues no van fer rés de lo demanat per mi, a part de cobrar, i em vaig assabentar que l´esmentada Laura López havia treballat amb el Sr. Segura. O sigui per la STA.

Vaig demanar una copia de les meves dades en possessió de la policia i la batlle Moreno va sol·licitar-me un disc nou precintat el qual després de dos anys encara espero recuperar i que m´el pagui. Al igual que la reparació del meu portàtil.

La suposada auditoria encomanada per el govern del Sr. Pintat a T-Systems va ser fraudulenta ja que aquesta empresa treballava per la STA. Si cerqueu al Web o al meu bloc trobareu informacions de les irregularitats de dita empresa a diferents països.

No cal mencionar els greus problemes soferts per la STA darrerament ja que tots els coneixeu. A més si cerqueu al Web podreu llegir en web especialitzats els canvis en la seguretat que estan fent des del 2005.

Mencionar també que l´advocat Sr. Bellera va impedir l´entrada als inspectors de l´APDA a les instal·lacions de la STA i es van creuar dues querelles criminals.
Al cap de un temps si que van poder parlar amb alguns empleats de la parapública i en ser interrogats sobre on es guardaven els arxius dels usuaris cap d´ells sabía on eren!.
En el sumari no consta cap investigació per part de la policia a la STA.

Les compareixences davant la policia van ser sempre sense advocat i les van fer servir per anar en contra meu.

En una recent entrevista amb el President del Consell Superior de Justicia Sr. Enric Casadevall el vaig assabentar de les irregularitats i es va comprometre a parlar amb batllia. No he obtingut cap resposta.

L´arxiu estava a la xarxa, no vaig fer cap muntatge ni ningú m´el va passar.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Cabot, ho tens fotut.Tot esta podrit. Vas anar en contra de la flor i nata de La Massana.

Cansat de escolter sempre la mateixa cansó ha dit...

pudor de ressentiment potser...? Quina obsessió!
Això passa per remenar tant la merda

Funcionari Cabrejat ha dit...

El que tenia les contrasenyes segons expliquse ho va dir la policia és de la familia de pota molt ¨negre¨ del Naudi ministre del Pintat. El de l´estafa d´Orfund.
Que et vagi bé.

escandols

Anònim ha dit...

Andorra podrida. Només viuen els contrabandistes de TABAC com els adulteradors ded sucre i banquers blanquejadors.

JAUME CABOT ha dit...

L´acusador de la policia sense coneixements ni diploma assegura que vaig esborrar dades del meu ordinador. Es té que ser una mica burro per no ferho si es vol tenir l´ordinador en condicions.L´ordinador el vaix deixar voluntariament al dimisionat fiscal al cap de 9 mesos. Que creu aquest tio de la poli?Tinc que guardar les dades in etrenum?

Anònim ha dit...

No pots lluitar contra una justícia corrupte, anar contra la STA ni contra familia de pota negra i daurada d'Orfund