Bon dia,

Després d´uns mesos, voluntàriament, sense piular però seguint totes les informacions i desinformacions publicades a X, torno cap aquí per expressar les meves opinions.

Aquest passat ha sigut bastant mogut. Les eleccions de l´Abril i del Desembre han portat alguns canvis i esperem que els elegits sàpiguen treballar bé la feina encomanada pels electors que han confiat en les seves propostes.

L´impugnació de les eleccions Nacionals per irregularitats, suposades (no sigui que), els dos personatges ja ho entendran, del vot judicial, semble que ha quedat en un no rés. Però lo que està clar que uns vots en caixes reciclades, etc. no és lo més correcte.

I ara l´impugnació del vot judicial de les Comunals per Ordino. Veurem com acaba.

Aquest any que s´ha acabat, em agut de suportar intoxicacions i atacs de Tv´s estrangeres, una ja ha fet fallida, i de premsa tant forana com nacional. La qual, per cert, rep diners de la generalitat de Catalunya i em demano fins a quin punt és legal.

En relació al reportatge de TV3 sobre bordas/restaurants andorrans.

Jo no vaig veure el «show» però vista la repercussió i comentaris als diaris, he aprofitat per veure´l en diferit.

Aquest show deixa malament al País i als restauradors . No representa a ningú i és vergonyós. Tv´3 no té cap credibilitat com tampoc ho tenen els comentaris contra el Ministre Jordi Torres, que avui recolzo. Té tot el dret a manifestar la seva opinió, i fins i tot, poder, l´obligació.

Com pot ser que persones que porten un munt d´anys al país parlin en Castellà? I que TV3 els hi faci una entrevista?.

Crec que Govern té que actuar més i vigilar que es compleixi la llei del Català, i fer més inspeccions. Andorra s´està covertin en una colonia. Comerços, busos, cafeteries, tot en Castellà

Us desitjo lo millor a cadascun de vosaltres per aquest any 2024 que acaba de començar, salut, treball i diners. 

Bon Any 




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El perill de les anomenades xarxes socials

Forensics - Eines gratuïtes