28 de Juliol del 2014
Com intentar eliminar una persona i justícia a mida d´alguns

   La desgràcia i mala idea  de presentar una denúncia  per revelació de secrets en haver trobat les contrasenyes de correu del servidor andorra.ad. m´ha portat a aguantar durant aquests anys (9)  les manipulacions, acusacions, amenaces i insults (anònims, es clar) com els últims per part de un familiar de una persona molt coneguda al país.
   Però, per l´hora que va ser enviat, la IP, la MAC del dispositiu i així com per la relació entre un banquer andorrà i un altre espanyol  i els detalls del correu, es pot identificar plenament. La denúncia oportuna serà degudament cursada a Espanya i Andorra.

   I en relació a : https://www.bopa.ad/bopa/026045/Pagines/jr26045061.aspx

“EdicteLaura Solanes Colell, batlle del Principat d’Andorra,Faig saberQue en els autes del judici civil tramitat pel procediment previst en la Llei del procediment executiu de l’ordre judicial de pagament i seguit entre les parts, respectivament, agent i defenent, la Sra. Thaïs Vinyes Dabad, contra el Sr. Jaume Cabot Baldà, en data 7 de gener del 2014, ha recaigut, l’Aute en rebel·lia que, reproduït en la part dispositiva, diu així:“Decideix:Estimar la reclamació formulada per la Sra. Thaïs Vinyes Dabad contra el Sr. Jaume Cabot Baldà, i dictar consegüentment ordre judicial de pagament per l’import de 490.-euros, disposant altrament l’execució per la quantitat total ans esmentat pels tràmits d’execució de sentència ferma.”I als efectes de notificació al Sr. Jaume Cabot Baldà, veí que fou de la parròquia d’Encamp, avui d’ignorat parador, es publica aquest edicte.Andorra la Vella, 14 de juliol del 2014La BatlleEl Secretari”


   Judici civil?. Quant?. Pot demostrar aquesta Sra. haver treballat per mi, presentar documents i resultats?. No.
   No explicaré tota la història, només dir que es una estafa. Com sempre. Pura manipulació i indefensió versus estafa.
   Veí que fou?. Au va, si fessin tota la feina com cal, que per això cobren tot aniria millor. No m´amago. Sempre he donat la cara, al inrevés d´altres persones/funcionaris protegits per (un mort a l´armari).

   No vull caure tant baix com els que em volen eliminar, insulten i amenacen. Tinc més educació i no en faran perdre els nervis ni la salut.

Salutacions cordials


TAGS :
Prevaricació   Estafes   Abusos   Amics   Enemics   Contrasenyes   Manipulacions    Anònims    Insults   Andorra   Injustícia   Calumnies   Injuries    Batllia Fiscalia   Consell Superior de Justícia Taïs Vinyes Dabad

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El perill de les anomenades xarxes socials