la vergonya dels correus anònims enviats a militants del PS

Edición Impresa LA DIRECCIÓ DEL PARTIT I EL CORRENT D'ESQUERRA SOCIALISTA, CONTRARIS A L'ENVIAMENT DEL DOCUMENT A UNA SEIXANTENA DE MILITANTS

Goya lamenta la "usurpació" del símbol del PS al pamflet anònim

  1. • El primer secretari de la formació critica l'ús de correus electrònics personals
  2. • López qualifica de "menyspreable" i "intolerable" la forma i el fons del missatge



Bartumeu i Goya, el dia en què la seva candidatura tenir un suport del 80% dels militants, al setembre. Foto: TONY LARA TONY LARA
I. ANDREU M. RODRIGUEZ
ESCALDES-ENGORDANY
El primer secretari del PS,
Ferran Goya, i el Subsíndic general i integrant del cor-
rent d'opinió intern d'Esquerra Socialista, Esteve López, van lamentar ahir el contingut i la forma de distribució del pamflet enviat a una seixantena de militants i en el qual, des de l'anonimat, s'acusa la direcció de la formació de tenir "segrestat" el partit. Goya va mostrar la seva disconformitat amb "el fet que s'hagi usurpat el símbol del PS per fer el pamflet" i per "l'ús de correus electrònics personals que, en principi, només tenim al partit", defensant que "el partit és de tothom i ni Jaume Bartumeu ni jo no hem segrestat res".
Per començar, segons Goya, perquè "tant ell --Bartumeu-- com jo estem al PS des del dia de la seva fundació; per tant, no sé què podem haver usurpat ni a qui". A més, pel que fa a l'autoria d'aquest document, el primer secretari del PS va recordar que els militants van tenir la possibilitat de poder-se pronunciar a l'últim congrés, al qual només va concórrer una candidatura, tot i que seguidament va expressar: "Dubto fins i tot que els autors siguin militants del partit, encara que parlen com si ho fossin".
Mentrestant, López va titllar de "menyspreable" i "intolerable" tant la forma de distribució com el contingut d'un missatge que, en cas de tenir l'autoria de gent del partit, "seria lamentable i decebedor", ja que hi ha altres vies per mostrar les diferents sensibilitats. A més, el socialdemòcrata ordinenc va ampliar, a títol personal, que "el sistema emprat sembla més d'altres èpoques", mostrant-se igualment en disconformitat amb el contingut del document. De fet, Goya va il.lustrar que "no s'ha detectat al partit cap sector que comparteixi les idees expressades al pamflet".

***Font El Periòdic d´Andorra

Comentaris

Anònim ha dit…
Es pot averiguar d'on va sortir el missatge fàcilment.

Josep

Entrades populars d'aquest blog

El perill de les anomenades xarxes socials