Souvenir, souvenir

El meu cor em diu una cosa però el cap una altre.

No em feran perdre els papers.

Perjudicats?. Jo en soc des de 1624 dies. Reconec que soc una mica il-lús. >
Sempre he dit lo que penso i ho diré. I en veu alta a qui ho tingui de dir.
No estic gens preocupat però si emprenyat per el complot versus linxament.

No us diré pas que que teniu que fer però si que aneu en una direcció contrària.

Sé que no serveix de rés lo que publico. Els que ho llegiu en treieu les conclusions/opinions que creieu.

Dificil o no trobar el vertader culpable?.

Ningú pot demostrar que el fitxer no estava a la xarxa,

Ningú pot demostrar que vaig fer un muntatge,

Ningú pot demostrar que jo vaig...,


Ara bé, si que està demostrat que:

L´ex STA estava fora de totes les normes de seguretat. Ho diu l´auditoria de l´APDA,
Que l´ex STA facturava malament,
Que MOLTES empreses tenien accès als ordinadors de la parapública,
Que un programa que no tenia rés a veure amb el treball funcionava a la parapública,
Que les normes de seguretat van ser avaluades molt abans i no vàren fer rés,
Que tots els empleats de varis departaments teníen accés al fitxer,
Que interrogats varis empleats ningú sabía on estava ni que habien fet del fitxer,
Que el servidor que estava al CNIA va trasladar-se a l´ex STA amb un cotxe particular i amb un DVD amb les dades a la butxaca d´un Sr., Un altre ampleat quant, en una inspecció de l´APDA ja sen anaven, va comentar: “JA EL TENIM!”,
Que les comunicacions no funcionaven,
Que es podia veure l´historial web a la xarxa, /segons l´APDA),
Que es van controlar accessos a la xarxa

Tot això pot demostrar que un/una/uns/unes delinqüent/s, (jo no sé qui ni com) van apropiar-se del fitxer amb les contrasenyes i van adjuntar-hi lo que van volguer abans de insertar-lo a la xarxa.


El/la/persona/empresa continua foten-se un fart de riure.

Salutacions


http://www.adslayuda.com/Encuesta-44results.html
Re: ¿Sufres desconexiones con tu ADSL?
por Adeseletero en 21 Ene, 2004 - 02:18 AM
buenassssss aber por donde empiezo no vivo en españa vivo en andorra la vella frontera con españa por el norte , tengo adsl y si sufro desconexiones diarias de tres horas excepto sabados y domingos y festivos y no solo yo las sufro las sufrimos miles de usuarios de Sta compañia de telefonos de andorra la vella pero eso no es lo gracioso lo gracioso esque encima tienen la desfachatez de decirte en tu cara que el problema es de tu pc que bla que blo que pajaritos fritos pero es curioso que el dia que ellos no curran si que hay adsl completo las 24 H .desde aqui hago oir mi voz señores usuarios de andorra reclamen lo que les perteneze ya que lo pagamos sin falat que no nos falten ellos y a los señores directivos de esta susodicha compañia un llamamiento dejen de reirse en nuestra cara y al govierno andorrano POR FAVOR MAS COMPETENCIA PARA HACER MAS FACIL LA VIDA AL USUARIO FINAL FIRMADO NEREA
Re: ¿Sufres desconexiones con tu ADSL?

por Adeseletero en 25 Nov, 2005 - 12:40 AM
Hola, Yo tambien vivo en Andorra, Escaldes para ser mas concreto. Dispongo de ADSL 2 MB en mi empresa y ADSL 512 kb en casa, ambas con la compañia STA que es la mierda de compañia que opera aquí en Andorra por que no puede operar en otra parte. Hay que decir que la STA (perdonar que me repita, pero quiero que quede bien clarito, y que salga en google XD) es una compañia estatal, que nos está robando cada día que pasa con tarifas exageradas y servicios pésimos. Esta compañia ofrece servicios tan exquisitos como el servicio que llaman ADSL I+, este servicio no es nada mas que una dirección IP estática (un servicio normal y corriente que no supera los 12 euros en ningún caso en un pais tan atrasado en telecomunicaciones como España) en andorra, la compañia STA está vendiendo este mismo servicio por 600 Euros al mes. Para aquél que quiera comprobarlo puede entrar en la web de www.sta.ad (seccion adsl) y verlo con sus propios ojos. Además este servicio está limitado a comunicaciones de datos entre empresas, y está estrictamente prohibida la utilización para fines de servidor web, ftp, correo, o cualquier otro servicio que de esta compañia o cualquiera de sus compañias amigas. Además se está filtrando el intento por parte de la compañia de "sabotear" aquellas lineas proporcionadas por ellos mismos que estan siendo utilizadas con programas de VoIP, con lo cual decir que si esto realmente se está produciendo que no me extrañadira no tienen ningún tipo de problema en sabotear sus mismas lineas con tal de sacar tajada de los pobres desgraciados que les damos de comer cada mes. No contentos con esto además nos someten a cortes continuados, latencias increiblemente altas, y perdidas de paquetes a razón de un 25% que se deben perder por la aduana. Y para terminar decir que soy Ingeniero Superior de Sistemas, y ninguno de mis ordenadores falla, cosa que me han dicho mas de una vez desde la atención al cliente, que más bien parece la sala de la peluqueria donde tienen un nido de cotorras. STA = Sin Verguenzas


Re: ¿Sufres desconexiones con tu ADSL?
por Adeseletero en 24 May, 2006 - 10:32 AM
estoy contigo, yo tambien soy un defraudado de andorra. como pais i como STA. ESTAMOS HASTA LOS HUEVOS DE QUE NOS ROBEN. GOBIERNO ANDORRA Y STA YA BASTA DE ROBAR

Franc Bloc
Atac “pirata” frustrat contra l’STA
11 març
Al Diari d’Andorra d’avui hi ha una noticia sorprenent, amb un titular, al meu parer, una mica sensacionalista, “La policia investiga un atac “pirata” frustrat contra instal.lacions de l’STA”
A l’article poca cosa se’n diu al respecte, es parla més de la querella de l’APDA contra la STA, que no pas d’aquest suposat atac.
El que és soprenent és l’explicació que dóna el Sr.Ministre, encara estic intentant entendre que ha volgut dir amb la frase : “L’STA va repelir l’atac i va tancar les xarxes que havien estat erosionades via routers i altres mecanismes”
I el que tampoc entenc és perquè es fa públic aquest suposat “atac”.
D’atacs frustrats n’hi ha cada dia i a qualsevol sistema, sigui als servidors de la STA com a qualsevol altre, on és la noticia ?
No sé si tindrà res a veure, desconec com està organitzada la xarxa de la STA ni tampoc quins equips de comunicacions tenen, però en determinats moments de les darreres dues setmanes (val a dir que pocs) fent traces als nostres servidors he detectat pèrdues de paquets i canvis en les rutes, això pot tenir vàries causes: saturació de les línies, manipulacions errònies de les configuracions dels routers, routers que s’han quedat petits en CPU i/o memòria …
A veure si no serà cosa de “pirates” …
Que no Franc, que no…que l’atac no era per la xarxa…que els atacàven un grup de persones des del carrer, i han utilitzat uns routers i altres aparells inútils, que només fan que llumetes, per defensar-se! Això, a més, explica la pèrdua de paquets a nivell de la sta: a menys routers, més paquets perduts!
Pel que fa a l’erosió de les xarxes, déu ser pels “bits” dels atacants, ja que els de la sta són de “qualitat”, no?


13 març 06
11:54 pm
Tens tota la raó. Qualsevol empresa o organisme rep desenes cada setmana d’atacs. ¿Per què surt a la llum una informació tan poc rellevant? ¿Volen fer veure que són atacats per alguns malvats?
Que es dediquin a oferir un servei decent.
Una salutació,
manu_drac
14 març 06
4:27 pm
No sé, per mi aixó es donar-se publicitat de que ara estan fent bé les coses.
Cal pensar que la majora de gent no entén gens ni mica d’informàtica. Si veuen al diari que han pogut aturar un atac, pos pensarán “per fí fan les coses bé, sembla que tot va millor per fí”
Lo pitjor que existeix després dels partits polítics, és el periodisme que ENGANYA a la gent…
Es la meva lectura , però ara estic més tranquil, la STA es un lloc segur!

14 març 06
8:13 pm
M’he quedat perplex amb la resposta del ministre 8888–OOOO
Sembla més aviat la resposta d’un general de l’Exercit. Repelir, tancar, erosionar, diu. El Peer Guardian no para de treballar en el meu ordinador. Tens raó, no hi ha noticia en això.

27 març 06
10:41 am
El que esta clar es que els van atacar des del carrer com diu en nan. Els van llançar pipes i cacahuets des d’alguna posició estrategica. Els del comando sta van repelir l’atac amb protegint els servidors amb cassoles desde les finestres i aconseguiren enganyar els atacants amb llumetes del router que els havia deixat la germana d’un dels tecnics per mirar de solucionar el problema actual de comunicacions. La erosio es va produir no via routers com diu el ministre sino a causa de la pluja i del vent. Despres de consultar-ho amb una prestigiosa consultora resident al principat, parlar-ho amb el ministre i discutir-ho amb un senyor que passava per allà, aquest els va donar la resposta: havien de tancar urgentment les persianes. Els altres mecanismes d’erosio eren fruit d’un troç de pizza qu’un dels tecnics s’havia oblidat dintre d’un rac de servidors. La policia actualment analitza els servidors, el troç de pizza, la galleda de fregar de la senyora de la neteja i a publicat un article demanant al pirata que surti de casa seva amb les mans enlaire i es dirigeixi a comissaria aixi com recomanen al cionjunt de la poblacio que no fassi coses d’aquestes, si no s’els demana previament, per tal de no quedar-nos snese comunicacions.
27 març 06

Ara es parla d’un atac fet des de les dependències de l’Agencia de Protecció de Dades.
Haurem de contactar amb la gent de l’Agència per a que ens ensenyin aquesta novedosa tècnica de l’Erosió de Routers …

"Senyors de l'STA, dimiteixin" Periòdic d'Andorra 08-10-2005 Torn de paraula: Tomàs Pascual Casabosch

Una vegada més el Servei de Telecomunicacions d’Andorra “STA” no només ens ha demostrat la seva incompetència, sinó que ens ha humiliat a tots; més de 16.000 contrasenyes de correu electrònic .ad desvelades, posades en mans de tot i de tots.
Al internauta que a denunciat el cas a l’agència de protecció de dades evidentment no només se li ha d’agrair un gran favor social i tenir-li en compte la gran responsabilitat que ha demostrat; sinó que se li hauria de posar una medalla; ¡¡¡Felicitats!!! no importa el teu anonimat sinó el bé que has fet. Ara caldrà veure si també es podrà felicitar a l’agència de protecció de dades per la feina que tots esperem que facin en bé de tots.
Fa un temps no gaire llunyà ens hem de recordar de que els senyors de l’STA ens van perjudicar enviant correus electrònics amb tots els destinataris , nom i adreça de e-mail completa a tot el país. Tots podíem per ordre alfabètic buscar l’adreça de qualsevol persona, empresa, polític, etc, amb tot el que això implicava...
A part, el correu web no va funcionar durant mesos i es donava, doncs, d’aquest servei un valor pobre i escàs.
Difícilment els responsables de l’STA aniran a la Batllia acusats de irresponsabilitat, revelació de dades intimes, atac directe a la intimitat de les persones, etc; això es Andorra; només pot passar aquí, es la dura realitat; ells continuaran tan tranquils, compareixeran públicament a dir tonteries amanides pels seus “assessors”, després sortiran articles semblants a aquest però ells continuaran amb els mòbils de darrera generació i trucades gratuïtes a les nostres costelles; esperant que ens oblidem una vegada més d’aquest atemptat, i evidentment en vindrà un proper; no se sap quin serà però segur, estiguem alerta, siguem prudents...
M’han trucat molts associats de Calidae: ja es pensa que es una estratègia de ells mateixos perquè els interessa no gestionar correus electrònics, ells no volen donar serveis gratuïts, només volen guanyar diners amb els telèfons i el pèssim servei que donen, cobrar-nos per tenir la factura detallada, per tenir la restricció de trucada, aplicar les tarifes que vulguin i només poder dependre de l’Sta. Ells no son una empresa, són una dictadura, una imposició, una estafa nacional..., i el pitjor, no estan capacitats per a temes d’internet. La carta es podria estendre però només comento el que els meus associats em comenten i molta gent de carrer i evidentment les coses amb les quals estic d’acord.
Una vegada més des de Calidae es podria fer una crida a la futura creació de l’Associació de Víctimes d’Obligats Usuaris de l’STA.
Estiguem preparats per les animalades que ens explicaran ara i a qui portaran de suport...; evidentment mai els hem cregut. ¡¡¡Senyors, dimiteixin!! ai, perdó, no calia escriure això, amb la ganga que tenen de cobrar molt, trucar gratis, no tenir competència que els posi a lloc i que se’ls permeti donar serveis i trepitjar a les persones com volen, tal petició és impossible... ¡¡però, si us plau, dimiteixin!!...
President de Calida

Comentaris

Anònim ha dit…
No paris. Endavant
Salvador ha dit…
Quin ensurt que m'has clavat amb aquests comentaris sobre l'ADSL. Sort que després he vist que són del 2004, malgrat tot ara funciona bastant millor que això.

Ànim, ara et volen culpar de tot, potser fins i tot vas matar al Kennedy, però no tens cap culpa del desastre que era la seguretat a la STA, perquè sinó ni tu ni ningú hauria pogut treure d'allà informació tan confidencial.

Entrades populars d'aquest blog

El perill de les anomenades xarxes socials