dimarts, 16 de març de 2010

Complot versus linxament o com carregar el mort

Els comentaris del meu entorn ja m´ho deien. Al final seras tu el culpable i voldran fer-te pagar per la manca de seguretat (provada amb les auditories que obren en el meu poder)i l´incompetència dels que havien de tenir cura de les dades del correu.andorra.ad.

El divendres 14 d´abril del 2010, 1618 dies després de la meva denúncia a l´Agència de Protecció de Dades sem comunica un aute de processament.

Amb un sumari de més de 1.000 pàgines, amb els documents, escrits, dvd´s i altres probes aportades a la Batllía el Setembre del 2009, amb un informe policiac que no s´aguanta per enlloc i amb moltes dades errònees, amb una suposada auditoria de T-Systems i sense *cap investigació oficial a l´ex STA, *(a part de l´Agència de Protecció de Dades), al menys que jo sàpigue ja que no consta en el sumari en la meva possessió, avui rebo la notificació verbal. Això si, amb advocat d´ofici.

En totes les declaracions com a testimoni, mai va estar present un advocat. En la declaració davant la Fiscalía al cap de més de 10 mesos després de la meva denúncia, tampoc.

L´inform policiac, acusatori, no podia ser d´altre manera, també vexatori, i amb moltes errades de dates, fitxers i omissions que suposo no intencionades, i limitat a remanar el meu portàtil que per cert encara estic a l´espera del pagament per la seva reparació, no parla de l´ex STA ja que no van fer cap investigació interna. Ni a l´avinguda Meritxell, ni a la Comella, Ni a Maià, ni a Sta. Coloma, ni a Ransol. Enlloc.

S´han limitat al meu ordinador portàtil, el qual vaig facilitar voluntariament a Fiscalía. Amb les dades meves, esborrades o no. Els hi recordo que va ser després de 10 mesos que el vaig facilitar a Fiscalía VOLUNTARIAMENT.

El meu ordinador, portàtil l´utilitzaba per el treball, jugar, l´emule, etc. Esborraba els continguts quant ho creia convenient i de la manera que volia i no el vaig llençar o canviar.

Poder si ho haguès fet ara no tindria que perdre els temps escrivint.

En les conclusions de la notificació per decidir procesar-me la Honorable Batlle Sra. Moreno es basa en les declaracions dels funcionaris de policia els quals esmenten:
Que vaig borrar arxius del meu ordinador abans de facilitar-lo a la Fiscalía.
Mentida nº1

Que vaig fer un muntatge amb dos fitxers.
Mentida nº2

Esmenta l´Honorable Batle que vaig obtenir notorietat pública per informar d´un fet tant important.
Mentida nº3

També entre d´atres conclusions esmenta que vaig causar un greu prejudici moral i econòmic a l´Ex Sta, a Govern i al seu director del moment.
Mentida nº4

Qui va causar el prejudici (jo hi estic inclós) va ser l´indelicat/ada persona que el va robar,utilitzar i publicar.

I un curiós argument: “...intensa activitat política arribant a fer un ponència sobre telecomunicacions en un congrès polític...

No vaig robar, no mel van donar. L´arxiu estava a la xarxa internet. I haurà que explicar el perqué de tantes empreses tenien accés a l´intranet de la parapública i perqué TOTS el empleats de l´atenció al públic i 115, incloent els eventuals hi tenien accés,i com és possible que és comprovés que un programa d´intercanvi d´arxius estés en funcionament durant una auditoria.
I poder també perqué el número de mòbil que utilitzo figura en un llistat de comunicacions de una intervenció manada per l´Honorable Batlle.
Avui, sense la meva denúncia, cuanta gent estaria fer el xafarder?. Quants ho van fer i van callar.

Recordatori:
L´arxiu amb les contrasenyes començava amb una introducció en Alemany i del muntatge que deia que habien estat comprovades el març de 2005 no podràn probar mai que jo en soc el creador. No ho vaig fer.
A la meva web i blog hi han suficients dades de les empreses que col-laboraven amb l´ex STA.
http://www.jaumecabot.info                http://www.jaumecabotbalda.blogspot.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

anims!!!!! que aixó no quedará aixís!!!
que pagui a qui correspongui,s pot dir mes alt peró no mes clar,lo que si es segur,es que ni pajolera de informatica en tenen,per molt experts que hi siguin,anda que.....