L ètica periodística i les fitracions de dades "sensibles" que son facilitades per ...

Bloc.cat
   
25 Gen, 2006
L'adéu de Palacios

- Publicat per tonisolanelles @ 23:17

Xavier Palacios ha dit que sí. Que plega. I el Govern ha afirmat que també. Que deixa que plegui. O potser el Govern ha recomanat a Palacios que plegués i Palacios ha dit que sí. Que acceptava la recomanació. O l’han obligat a deixar la cadira. Fet i fet, oficialment el fins ara director general del Servei de Telecomunicacions d’Andorra (STA) ja és exdirector general. Palacios se’n va. Si és una dimissió voluntària, arriba tard (potser la va comunicar a través d’un programa P2P). Si és una dimissió forçada això vol dir que el Govern ja té lligat el substitut del comandant de l’STA els darrers anys, que sembla que era el principal maldecap governamental. Si plega aquest qui hi fiquem?, diuen que es demanaven a la Casa Gran.

Ben sincerament, pensava que si mai Pintat & Co apostaven per moure peces, el fins ara (que el de Palacios no és l’únic canvi!) director general de FEDA, Ramon Cereza, era un dels homes que millor podia agafar el relleu a la parapública de les telecomunicacions. Però no! Pintat & Co han decidit canviar cromos de vinyeta, però han enviat Cereza al Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS). De l’electricitat a l’hospital, on l’únic que hi ha que s’assembli als watts és les guspires que salten de tant en tant al centre sanitari. No dubti, ben al contrari, de la capacitat del fins ara màxim responsable de FEDA, però jo diria que l’aposta és una mica arriscada. Amb tots els respectes, però el personal sanitari és un personal que se l’ha de saber tractar. Molt seu. Prou cert és que si el tracte s’hagués apreciat, almenys fins ara, des de les altes esferes governatives, Palacios no hauria deixat de ser el comandant de l’STA avui. Ja faria dies que faria punta al coixí, per dir-ho d’alguna manera.


Fet l’apunt de l’aposta arriscada que em sembla d’entrada que és situar Cereza a l’hospital (d’Albert Moles, recanvi a FEDA, no en tinc ni el gust ni el disgust), diré també que Xavier Palacios es va autoimmolar fa uns dies. Si pretenia alguna cosa que no fos acabar els seus dies a la direcció general de l’STA fent les declaracions que va fer per justificar l’encabronament general per la mala marxa de l’ADSL l’home es va equivocar. De veritat. Si volia acabar l’agonia, va reblar el clau. Molt em temo, però, que en aquella roda de premsa en què va comparar la lentitud de la xarxa telemàtica a una pista d’esquí plena de barcelonins que fa que les baixades siguin més lentes (per no recordar altres massatges més macabres de l’explicació fora de mida de l’ara dimissionari-cessat), Palacios volia fer una mostra més de la seva manera de fer. I els prometo que encara ara no sé quina és la seva manera de fer.

Comentaris

Anònim ha dit…
quien le pasa la información?
Anònim ha dit…
algú que vol complementar el seu sou

Entrades populars d'aquest blog

El perill de les anomenades xarxes socials