dimarts, 22 de setembre de 2009

La justícia...funciona?

Carta al

Partit Socialdemòcrata

Andorra la Vella

En relació al vergonyós cas de les contrasenyes del correu.andorra.ad m’acaba d’arribar una informació amb la qual m’assabenten que semblaria ser que el Servei d´Ordre hauria passat informació a la Batllia amb la qual m’assenyalen directament de ser el culpable de la filtració, o sigui INCULPAT.

Ja en una anterior carta a l’anterior presidenta del Partit Sra. Mariona González i en una reunió a la seu del Consell amb els SRC. Jaume Bartumeu i Carles Blasi, els vaig assabentar de tot.

La última vegada que vaig dialogar, informar i declarar al Servei d´Ordre vaig entendre o creure, que havien trobat quelcom més (una persona). Sem va demanar de no fer comentaris ni publicar rés.

Ho he fet fins avui que no tinc cap notificació formal (de la Batllia) però que per un altre costat em comuniquen que semblaria ser que estaria inculpat.

El dia 6 d’octubre hauran transcorregut 4 anys.

Per tot això i fins que la meva implicació, proclamada als diaris i Tv pública per l’anterior Govern per boca del Sr. Manel Pons quedi “NO PROVADA” i el cas aclarit, us faig entrega del meu carnet d’afiliat Nº 0095, amb el prec de suspendre momentàniament la meva militància

Esperant que trobin el vertader culpable de la filtració i que el cas quedi aclarit de una vegada per totes, rep una cordial salutació.

Atentament,

JAUME CABOT

Encamp 22 de Setembre de 2.009


***Última hora.
El meu comunicant diu que l´informe explica que jo vaig fer un muntatge amb les captures de pantalla i arxius.
També diu, l´informe, que van trobar les contrasenyes a l´ordinador personal de un empleat de l`Sta i a casa seva...


1 comentari:

henri ha dit...

t'occupes,petit père;ils ne vont pas s'accuser eux-mêmes...le coupable est tout trouvé...ce n'est pas juste...
j'ai passé la soixantaine et j'ai appris que dans la vie il faut souvent fermer sa gueule.
ET SURTOUT EN ANDORRE !!!